Groningen

Bus prijs Groningen

Bent u van plan bus te huren tegen een scherpe prijs in Groningen? Dan bent u bij Bus Prijzen aan het juiste adres! Of u nu een bus wilt huren voor een bedrijfsuitje, schoolreis, groepstrip, vakantie of een andere bestemming, wij regelen het graag voor u!

Wij bieden u een bus aan voor een mooie prijs in Groningen, bijvoorbeeld de 18-persoons touringcar, de 50-/54-persoons bus, de 60-/63-persoons bus of de 88-persoons touringcar. Verdere mogelijkheden zijn de rolstoeltouringcar en trailers en aanhangwagens. Al onze uiterst comfortabele bussen en touringcars zijn voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon en de nieuwste veiligheidsnormen. Daarnaast worden al onze reizen uitgevoerd door vakbekwame, enthousiaste en servicegerichte chauffeurs. Zo garanderen wij u beslist onbezorgd genieten voor uw gezelschap tijdens de reis!

Hoe gaat dit te werk?

Wij zorgen ervoor dat het boeken van een bus tegen een goede prijs in Groningen erg gemakkelijk is. Als u uw reisgegevens op de site achterlaat, maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Graag willen wij van u weten met hoeveel passagiers u wilt reizen, de reisdatum, de tijd en het adres van vertrek, de bestemming en de datum en tijd van terugkomst. Vervolgens ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte met de beste prijs.

Wat bieden wij u?

Wij bieden een persoonlijke chauffeur die u en uw gezelschap comfortabel en veilig naar de bestemming brengt. Wanneer gewenst is hij ook beschikbaar voor vervoer ter plaatse. Daarnaast voldoen al onze bussen aan de strenge veiligheidseisen en zijn ze voorzien van comfortabele stoelen voor een fijne reis.

Neem contact met ons op

Wij hebben jarenlange ervaring wat betreft het verhuren van een bus tegen een scherpe prijs in Groningen. Service staat bij ons voorop en daarom is er altijd een deskundige medewerker waar u terecht kan voor support en advies. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!