Kerstmarkten

Bus huren Kerstmarkten

Wilt u een bus huren voor een Kerstmarkt? Dan helpt Bus Prijzen u graag verder! Wij beschikken over geschikte bussen voor elke groepsgrootte.

Ons wagenpark bestaat uit bussen van diverse groottes tot 90 personen. Bijna al onze touringcars zijn voorzien van verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon en voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. Daarnaast worden de touringcars bestuurd door onze vakbekwame en gastvrije chauffeurs. Zo verzekeren wij u ervan dat u zonder zorgen op reis kunt gaan en dat het u aan niets ontbreekt!

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe het is om een grote groep mensen te vervoeren. Wij organiseren de meest uiteenlopende belevenissen met passie, trots en betrokkenheid. Bij ons is iedereen welkom! Wij denken ook graag met u mee bij het maken van een dagplanning en adviseren u over de manier van reizen.

Hoe gaat dit te werk?

Wij zorgen ervoor dat het organiseren van een reis naar een Kerstmarkt een makkelijk werkje is. Als u uw reisgegevens op de site achterlaat, maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Graag willen wij van u weten met hoeveel passagiers u wilt reizen, de reisdatum, de tijd en het adres van vertrek, de bestemming en de datum en tijd van terugkomst. Vervolgens ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte met de beste prijs.

Wat bieden wij u?

Bij het huren van de bus bieden wij u een persoonlijke chauffeur die het gezelschap comfortabel en veilig naar de bestemming van de Kerstmarkt brengt. Wanneer gewenst is hij ook beschikbaar voor vervoer ter plaatse. Daarnaast voldoen al onze bussen aan de strenge veiligheidseisen en zijn ze voorzien van comfortabele stoelen voor een fijne reis.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden wat betreft een bus huren voor een reis naar een Kerstmarkt? Doe dan nu uw aanvraag en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op